Gulv skærme

CONE


Skønt den er udformet som en yderst effektiv akustisk skærm, er Cone blevet designet og udformet som et smukt møbel, hvilket tilføjer en stilfuld kant til ethvert interiør.

 

Takket være en innovativ polstring metode uden brug af lynlås, mister Cone ikke sin rene, organiske og delikate form.

Dens innovative konstruktion, premium materialer og finish, sikrer, at Cone leverer gode lydblokerings- og absorptionsegenskaber.

 

Cone fås i to former: rund og rektangulær. Det ikoniske stativ tilbydes i fem udførelser: træ (natur/ sort / hvid), beton og kork, hvilket gør den til et perfekt møbel til alle typer kontorer.

Cone er tildelt Red Dot-prisen i 2018.


Cone leveres i Ø120, Ø150 og 130x140. Panel tykkelse 50 mm.


Vil du vide mere om Cone? - send en mail

WALLWall er en enkel, men kraftig akustisk skærm, der forvandler dit rum til et støj sikkert miljø med uovertruffen lyddæmpnings- og absorptionsegenskaber.

 

Walls faste, rektangulære form antyder naturligt stabilitet og beskyttelse. Mens dens silhuet ser næsten arkitektonisk ud, tilføjer de slanke metalben et stilfuldt, moderne præg.

Wall har de bedste lydblokerende egenskaber og blokerer op til 15 decibel i gennemsnit. Dette sikrer maksimal stilhed ved grundigt arbejde og kan drastisk forbedre medarbejdernes produktivitet og trivsel.

 

Wall kan bruges som en enkelt skærm eller som flere skærme sammensat med vores stærke metal kobling.

Vil du reducere støj, men også skabe kreativitet? Tilføj en whiteboardtavle. Vil du flytte det rundt? Tilføj et sæt hjul.


Wall leveres i 60/70/80/100/120 x 120/140/160/180, panel tykkelse 50 mm.


Med whiteboard i 100/120x180


Vil du vide mere om Wall? - send en mailDUODuo er en familie af tosidede akustiske skærme, der tilbydes i en enkel, tidløs form, der reducerer baggrundsstøj og skaber uformelle rum til møder eller fokuseret arbejde.


Duo-skærme tilbydes i en rektangulær form med afrundede hjørner, der passer perfekt til alle typer møbler og blandes smukt ind i de fleste indstillinger. Vælg mellem vores klassiske, neutrale farver for yderligere at forbedre stilheden eller bland & match flere nuancer for at gøre sammensætningen yndefuldt.


Due samles med et baslag samt et "rør" i enten metal, træ eller polstret.


Duo gulv skærm leveres i 60/80/100/120 x 120/140/160/180, panel tykkelse 33mm.


Duo leveres også som bordskærm


Vil du vide mere om Duo? - send en mail