Space L mødeboks


Space L


Mødeboks til kontoret.


Sublim, ergonomisk og funktionel, Space L giver dit kontor et fredeligt og roligt arbejdsområde, der giver maksimal fokus og minimal distraktion.


Space L er en teknologisk raket, der indkapsler fred.

Sublim, ergonomisk og funktionel, giver Space L dit kontor et fredeligt og roligt arbejdsområde, der giver maksimal fokus og minimal distraktion.

 

Space L er mere end en simpel kabine spækket med teknologi i en omhyggeligt designet konstruktion, her kan du være fuldt forbundet med omverdenen og samtidig undgå den daglige støj.

Det smukke design og de bedste akustiske egenskaber gør Space L til en raffineret symbiose af stil, håndværk og ydeevne.

 

Takket være avanceret teknologi, der er indbygget i bordet, så som USB-port eller induktionsoplader, forbliver du altid forbundet.

Et effektivt luftcirkulationssystem giver dig mulighed for at foretage lange telekonferencer i Space L.

Sæt dig komfortabelt på en smukt designet sofa og nyd stilheden.


Space L kombinerer et af de bedste resultater inden for lydisolering (for at sikre dig, at du ikke hører omverdenen) med ekstremt høj lydabsorption inde i boksen (så du ikke forstyrrer dig selv, mens du taler i telefonen). Samtidig skaber et innovativt ventilationssystem ikke yderligere støj over det sædvanlige lydniveau på et åbent kontor eller endda et stille bibliotek.


Vil du vide mere om Space Serien? - send en mailCopyright @ All Rights Reserved D-JUST

SiteLock

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend