Space XL mødeboks

Space XL


Mødeboks til kontoret.


Sublim, ergonomisk og funktionel, Space XL giver dit kontor et fredeligt og roligt arbejdsområde, der giver maksimal fokus og minimal distraktion.


Space XL er en teknologisk raket, der indkapsler fred.

Sublim, ergonomisk og funktionel, giver Space XL dit kontor et fredeligt og roligt arbejdsområde, der giver maksimal fokus og minimal distraktion.

 

Space XL er mere end en simpel kabine spækket med teknologi i en omhyggeligt designet konstruktion, her kan du være fuldt forbundet med omverdenen og samtidig undgå den daglige støj.

Det smukke design og de bedste akustiske egenskaber gør Space XL til en raffineret symbiose af stil, håndværk og ydeevne.

 

Takket være avanceret teknologi, der er indbygget i bordet, så som USB-port eller induktionsoplader, forbliver du altid forbundet.

Et effektivt luftcirkulationssystem giver dig mulighed for at foretage lange telekonferencer i Space XL.

Sæt dig komfortabelt på en smukt designet sofa og nyd stilheden.


Space XL kombinerer et af de bedste resultater inden for lydisolering (for at sikre dig, at du ikke hører omverdenen) med ekstremt høj lydabsorption inde i boksen (så du ikke forstyrrer dig selv, mens du taler i telefonen). Samtidig skaber et innovativt ventilationssystem ikke yderligere støj over det sædvanlige lydniveau på et åbent kontor eller endda et stille bibliotek.


Vil du vide mere om Space Serien? - send en mail


Konfigurer din egen Space XL her