24 Timer stol PRO


24 timers stol PRO


Vores højkvalitets ergonomiske 24 timers stol er designet specielt til kontrolrum og kombinerer stabilitet med skræddersyet ergonomi.


Underlagt belastninger, der er 5-6 gange større end standard kontorstole, skal 24-timers stole være designet til funktionalitet og komfort døgnet rundt og egnet til mennesker i alle former og størrelser.

Stolen skal fremme koncentration og forhindre for tidlig træthed og hjælpe brugeren med at undgå potentielt katastrofale fejl.


Fra basen til nakkestøtten er vores 24 timers stol udviklet specifikt til sådanne arbejdsområder.

Den kombinerer komfort og stabilitet, samtidig med at den opfylder de specifikke krav til 24-timers kontorbrugsindstillinger.

24 timers stolen hjælper brugerne på arbejdspladsen til at forblive fokuseret, afslappet og energisk døgnet rundt.Denne teknisk avancerede kontorstol er bygget til langtidsbrug. Den passer perfekt til både almindelige kontormiljøer samt mere krævende miljøer såsom kontrolrum, alarmcentraler, vagter o.s.v.

 

Vores stol er testet BS 5459.2 + A2, dette er en garanti for at stolene overholder de strengeste krav til en 24 timers stol.

 

Desuden gør de mange indstillingsmuligheder og ergonomiske finesser dette til en meget fleksibel stol, som let indstilles til kroppen.

 

Stolen leveres i stof, kunstlæder, ægte læder eller en kombination af disse.


3D komfort nakkestøtte, højde og dybde justerbar lændestøtte, 100 mm sædeglid.


Justerbare armlæn med soft pur, armlænene kan klappes op. Vinklen kan justeres via knap under armen.


Base i poleret aluminium med anti skrid flader.


Vores 24/7 stof i sort, 300.000 Martindale, er "parret" med et lag skum, dette betyder at når man polstrer stolen polstrer man ikke stof mod skum, men skum mod skum, dermed fjernes friktionen mellem stof og skum - en friktion som over en periode får skummet til at smulre.


Kontakt os her for yderligere information.Copyright @ All Rights Reserved D-JUST

SiteLock

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend