Øvrige stole


SiteLock

Carver er et ægte produkt af bekvemmelighed, et produkt, der udmærker sig i den fleksibilitet og funktionalitet, den tilbyder.

 

Som sådan bruges Carver ofte til en bred vifte af begivenheder. Sidde komfort og udsøgt design gør Carver til den ideelle stol til enhver moderne bruger. Desuden tilbyder dens konfigurationsfleksibilitet en siddepladsløsning til ethvert rum, der kræver et moderne 21. århundredes look.

 

DESIGN SIGURD ROTHE

 

Se mere om Carver

Lynx passer perfekt til enhver hal, dens enkelhed og elegante udstråling gør den meget alsidig og anvendelig til en lang række lejligheder.

 

Derudover er Lynx multifunktionelt, med sit innovative koblingsystem, der sikrer superfast og stabilt resultat. Uanset hvad dit arrangement er med Lynx har du hele hallen oprettet på ingen tid!

 

DESIGN KOMMER KORS & ESQUISSE

 

Se mere om Lynx

 

Se video om opstilling af Lynx

Ikke underligt, at folk er tiltrukket af Cobra, den er stabil såvel som imødekommende og det udstråler venlighed

 under møder såvel som i store haller, i cafeterier eller i konferenceindstillinger.

 

Hvordan er det muligt, at Cobra udstråler så meget venlighed? Det tilpasser sig til kroppen med sit ergonomiske design, til omgivelserne med overflod af materialer og farver, den tilpasser endda til specifikke situationer med sine mange ekstrafunktioner som stolenummerering og kobling.

 

DESIGN SIGURD ROTHE

 

Se mere om Cobra

Axa III kombinerer avanceret funktionalitet med fremragende siddekomfort.

 

Det formede sæde og ryglæn sikrer, at du altid er komfortabel. Dette gør Axa III til den ideelle stol for udvidede arrangementer. Axa er let og hurtigt placeret i den ønskede konfiguration.

 

Sæde og ryglæn er lavet af farvet plast. På denne måde minimeres synlige ridser, og stolene holder deres oprindelige udseende. Axa fås i seks moderne farver. Axa-stolen kan stables og leveres med en smukt designet dækplade, der garanterer lige og stabil stabling.

 

DESIGN GIANCARLO BISAGLIA

 

Se mere om Axa III

Feniks er en alsidelig stol, der nemt kan tilpasses til forskellige lejligheder.

 

 Alle modellerne i Feniks-familien er multifunktionelle og kan let anvendes til en række formål. Uanset hvad du har det formål med, er du sikker på, at du sidder korrekt.

 

DESIGN KOMMER & KORS

 

Se mere om Feniks

Copyright @ All Rights Reserved D-JUST